Ergonox' Tibetan Terrier

#1 All Systems

 
 
BEMÆRK! Der bliver ikke bestilt nye varer når lageret er tomt. Herefter lukker butikken. Det har været en fornøjelse at handle med jer. 
 
Jeg er nu officiel forhandler af den fantastisk amerikanske pelsplejeserie #1 All Systems.
 
Varerne som jeg har på lager for nuværende kan ses nedenfor. Såfremt du ønsker at afgive en bestilling, så send mig en mail (meinertn @ gmail.com) eller ring på 22 79 38 86.
 
Varerne kan sendes mod betaling af porto eller afhentes i Home-shoppen i Kirke Hyllinge. Varer kan også medbringes på de udstillinger jeg selv deltager i.
 
Jeg ser frem til at handle med dig - og står til rådighed for vejledning om produkterne.
 
/Louise

Pure Lanolin

250 ml

Lanolinolie tilhører elasticitet og naturlig fugtighed til udtørrede pelse, bringer glansen tilbage og får pelsen til at vokse hurtigere. 

I modsætning til traditionelle pelsolie trænger lanolinolien dybt ind i såvel huden som det enkelte hårstrå. På den måde genopbygger olien evt. skader på hud og pels forårsaget af for hyppig badning og/eller for hård føntørring.

Netop fordi lanolinolien trænger ind i hud og hår, bliver pelsen ikke fedtet og olieagtig, og suger heller ikke som de mere traditionelle pelsolier skidt og snavs til sig. 

Lanolinolie er IKKE vandopløselige. Det anbefales derfor at blande nogle dråber i balsamen, så olien derved fordeles jævnt i pelsen.

 

* Used with Protein Conditioner for "Holding coats" or as a brush-out agent between baths.
* Will not rub off on furniture or attract dirt.
* Deep conditions, strengthens and improves resiliency.
* Reduces matting and promotes hair growth.

Producent: #1 All Systems
160,00 DKK
Pure Lanolin
Ergo-TT  | Tlf.: 22793886 | meinertn@gmail.com