Ergonox' Tibetan Terrier

#1 All Systems

 
 
BEMÆRK! Der bliver ikke bestilt nye varer når lageret er tomt. Herefter lukker butikken. Det har været en fornøjelse at handle med jer. 
 
Jeg er nu officiel forhandler af den fantastisk amerikanske pelsplejeserie #1 All Systems.
 
Varerne som jeg har på lager for nuværende kan ses nedenfor. Såfremt du ønsker at afgive en bestilling, så send mig en mail (meinertn @ gmail.com) eller ring på 22 79 38 86.
 
Varerne kan sendes mod betaling af porto eller afhentes i Home-shoppen i Kirke Hyllinge. Varer kan også medbringes på de udstillinger jeg selv deltager i.
 
Jeg ser frem til at handle med dig - og står til rådighed for vejledning om produkterne.
 
/Louise

Get it Straight Coat Polish

Get It Straight er et helt nyt produkt til dig, der har problemer med en pels, som krøller eller kruser op, eller som står med en pels med uønskede hvirvler.

Get It Straight udfylder hårstrået og blokerer for den fugt, som netop ofte får pelsen til at krølle og kruse. Derudover virker den antistatisk og tæmmer ganske enkelt pelsen. Endelig giver Get It Straight struktur til pelsen og et flot naturligt sundt skinnende udseende.

Get It Straight kan bruges i både tør og fugtig pels. Pres en smule ud i hånden eller på fingerspidserne, arbejd Get It Straight ind i pelsen og føntør, børst eller form pelsen, lige som du ønsker den.

 

Get It Straight indeholder ikke alkohol, konserveringsmidler eller kunstige farvestoffer og er helt uden duft.

 

* Coat polish & hair dressing; tame, shine & texturize

 

 

Producent: #1 All Systems
150,00 DKK
Get it Straight Coat Polish
Ergo-TT  | Tlf.: 22793886 | meinertn@gmail.com